InstagramУчастничката от Фермата“ Теодора Дякова от 6 години живее в Чикаго, но

...
InstagramУчастничката от Фермата“ Теодора Дякова от 6 години живее в Чикаго, но
Коментари Харесай

Теодора за Фермата: Българското се събира, химнът те кара да се просълзиш и всички тези неща ни сплотяват

InstagramУчастничката от  " Фермата “ Теодора Дякова от 6 години живее в Чикаго, само че винаги упражнява правото си на глас на избори в България. 

Заминава оттатък Океана преди години и остава да живее незаконно. Във визитката си за формата Теодора споделя, че майка й е пропуснала сватбата й, както и раждането на внучката й.

В ситуацията на следващите избори у нас Теодора споделя, че животът в България я интересува защото това е и нейният живот.

" Аз съм българка. И всичко протичащо се на територията на моята си страна, животът на моята баба и на всичките ми близки в България е значимо до толкоз, че да се интересувам и да гласоподавам, когато мога да дам своя избор “, разяснява тя пред БТВ.

За най-българския формат за обичаи и полезности " Фермата “ Теодора споделя, че е " в действителност една дребна България, събрана в шепичка “.

В риалитито е научила, че българинът може да премине през доста компликации и да се изправи още веднъж. Въпреки споровете и лагерите във формата, Теодора е на мнение, че българското ги е обединило - " Българското се събира, химнът те кара да се просълзиш и всички тези неща ни сплотяват “.

Въпреки че фамилията й и бизнесът й са в Чикаго, тя декларира, че в чужбина човек не може да се усеща като вкъщи си.

Според нея това, което оказва помощ " българинът да се усеща българин на непознато място “, е фактът, че Чикаго е петият по величина град в чужбина с българско население. " Там си пренесъл живота си, до момента в който тук усещаш огъня, манджата на баба. Друго си е у дома “, прибавя още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР